header banner
Default

Under French Open skal AI hjælpe Rune og stjerner


Table of Contents

Spillerne ved tennisturneringen French Open kan nu få modereret deres sociale medier ved hjælp af kunstig intelligens.

Holger Rune har oplevet det. Clara Tauson har oplevet det. Og i weekenden oplevede badmintonspilleren Mia Blichfeldt det også:

Hadbeskeder på internettet.

Flere sportsstjerner oplever jævnligt at modtage grimme beskeder på de sociale medier, men under tennisturneringen French Open bliver det anderledes.

I hvert fald hvis man spørger arrangørerne, der ved hjælp af kunstig intelligens vil skærme spillerne for grimme beskeder undervejs i turneringen.

- Det er fantastisk for spillernes mentale velbefindende, siger turneringsdirektør Amelie Mauresmo.

- Det renser sindet og vil hjælpe alle med at få lidt mere frihed på banen. Jeg kan ikke vente med at se, hvordan spillerne reagerer på det.

Hvordan fungerer det?

VIDEO: Ruud Prevents Rune Comeback To Reach Successive French Open Semi-Finals! | Eurosport Tennis
Eurosport Tennis

Det er det franske tennisforbund (FFT), der har valgt at give spillerne ved French Open mulighed for at benytte værktøjet.

Helt konkret skal den kunstige intelligens være med til at regulere de kommentarer, der lander på udøvernes sociale medier. Det gælder på både Facebook, Instagram og Twitter.

Værktøjet vil derudover dele daglige reporter med arrangørerne om, hvor mange beskeder der er kommet, og hvor mange beskeder der er blevet slettet på udøvernes sociale medier.

For at bruge den kunstige intelligens, kaldet Bodyguard.ai, skal spillerne scanne en QR-kode, før de logger på deres sociale medier.

Alle deltagende spillere kan gøre brug af det nye tiltag i dagene op til turneringen, undervejs i turneringen og et par dage efter.

French Open er en Grand Slam, og det er derfor alle de helt store spillere, der deltager – heriblandt danske Holger Rune, der er nummer seks på verdensranglisten.

Sources


Article information

Author: Scott Smith

Last Updated: 1704629042

Views: 1477

Rating: 4.3 / 5 (34 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Scott Smith

Birthday: 2006-01-14

Address: 1268 Miller Valley Suite 910, Joshuamouth, WV 21934

Phone: +3723919650054935

Job: Nurse

Hobby: Card Games, Knitting, Surfing, Camping, Graphic Design, Amateur Radio, Yoga

Introduction: My name is Scott Smith, I am a dedicated, receptive, unyielding, priceless, frank, spirited, variegated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.