header banner
Default

Crypto-handelwaarschuwing: verwachte koersstijging van 85 procent


In dit artikel delen we een grondige analyse van litecoin (LTC), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Nog geen LTC in je bezit? Dan is dit jouw kans om diepgaande inzichten te verkrijgen voordat je de sprong overweegt. Onze analisten, met hun scherpe blik op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, die dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

Litecoin is een gedecentraliseerde digitale munteenheid, ontworpen voor snelle en goedkope transacties, en wordt vaak gezien als een ‘lichter’ alternatief voor Bitcoin.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud Advertentie GoldRepublic

Technische analyse litecoin (LTC) koers

VIDEO: Turning $100 Into $10,000 Trading Crypto
Corey Callahan

De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs het volgende over de LTC koers in de Premium omgeving:

“LTC blijft momenteel hangen in de blauwe steunzone tussen de $50 en $67. Deze stagnatie bevestigt hoe cruciaal deze zone is, precies zoals we hadden voorzien.

Ondanks de huidige terughoudendheid in de markt en de ongunstige macro-economische omstandigheden, behouden we een voorzichtige optimistische blik.

We anticiperen op een stijging die LTC in de middellange termijn richting de $120 kan brengen. Dat zou een stijging van 87,5% zijn vanaf de huidige prijs.

Door de onzekere omstandigheden kiezen we er echter voor om deze zone nog niet groen te kleuren en eerst af te wachten hoe de markt reageert. We behouden daarom een strak invalidatielevel.”

Deze analyse is op 24 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO: MORE DUMPS INCOMING? I JUST TOOK THIS TRADE!
Satoshi Stacker

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Sources


Article information

Author: William Ruiz

Last Updated: 1700221082

Views: 1195

Rating: 4.5 / 5 (83 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: William Ruiz

Birthday: 2001-10-20

Address: 285 Erica Trafficway, Jameschester, AK 57860

Phone: +4667339892341145

Job: Civil Engineer

Hobby: Aquarium Keeping, Archery, Animation, Telescope Building, Skateboarding, Backpacking, Fishing

Introduction: My name is William Ruiz, I am a vivid, honest, Adventurous, capable, treasured, unguarded, persistent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.