header banner
Default

De redenen waarom de prijzen van Litecoin en XRP blijven stijgen ondanks de harde optreden van de SEC


  • Litecoin is zwak na de recente push van de bears, maar zou in de aanloop naar de halvering bullish kunnen worden.

  • Ondertussen blijft de XRP-prijs boven het belangrijkste niveau, aangezien de SEC vs. Ripple-zaak nog dichter bij een rechterlijke beslissing komt.
  • Zowel LTC als XRP hebben de afgelopen week een kleine instroom van beleggingsproducten gezien, wat suggereert dat een bredere crypto-veerkracht AltSignals (ASI) waarschijnlijk een boost zal geven.

Cryptocurrency-nieuws deze week werd gedomineerd door gebeurtenissen rond het regelgevende optreden tegen crypto-uitwisselingen in de VS, waarbij de SEC zowel Binance als Coinbase aanklaagde. Temidden hiervan was er een aanhoudende uitstroom uit investeringsproducten voor digitale activa.

Regelgevende tegenwind en onzekerheid rond het heersende monetaire beleid blijven sleutelfactoren die de prestaties van de cryptomarkt beïnvloeden.

Zouden de instromen in Litecoin (LTC) en XRP (XRP) investeringsproducten er echter op kunnen wijzen dat crypto-bulls veerkrachtig blijven? Wat betekenen deze vooruitzichten en de SEC vs. Ripple-case voor nieuwe cryptocurrencies zoals AltSignals ?

Wat is AltSignals?

AltSignals is een bedrijf dat in 2017 is gelanceerd en handelssignalen biedt voor een groeiende gemeenschap van gebruikers in cryptocurrency, forex en aandelen. Het platform wil een nieuwe door kunstmatige intelligentie aangedreven laag genaamd ActualizeAI lanceren.

De nieuwe AI-aangedreven oplossing biedt meer nauwkeurigheid voor handelssignalen die gebruikers kunnen toepassen in welke marktomstandigheden dan ook.

Deze AI-laag wordt later in het kwartaal gelanceerd en de native cryptocurrency-token ASI is momenteel in de voorverkoop.

Volgens details op de AltSignals- website is de eerste fase van de tokenverkoop voor 91% uitverkocht. ASI-tokenhouders hebben premium toegang tot ActualizeAI, naast andere voordelen, waaronder het verdienen van beloningen voor deelname aan ecosysteemontwikkeling, governance en staking.

Beleggers kunnen toegang krijgen tot deze functies en meer tegen de huidige kortingsprijzen door hier deel te nemen aan de voorverkoop .

Litecoin en XRP zien investeringsinstroom

Digital asset manager CoinShares heeft maandag zijn wekelijkse rapport over investeringsstromen in cryptocurrency vrijgegeven. Het toonde aan dat de uitstroom vorige week $ 88 miljoen bedroeg en $ 417 miljoen in de afgelopen acht weken.

Maar ondanks dat Bitcoin en Ethereum bijna alle wekelijkse uitstromen zagen (respectievelijk $ 52 miljoen en $ 36 miljoen), registreerden beleggingsproducten die blootstelling aan top-altcoins bieden enige instroom.

Afgezien van de heersende marktomstandigheden, zagen Litecoin en XRP een instroom van respectievelijk $ 0,7 miljoen en $ 0,5 miljoen, wat duidt op optimistische vooruitzichten van investeerders. Solana registreerde ook een instroom van $ 0,3 miljoen.

XRP-prijsvoorspelling voorafgaand aan de release van Hinman-bestanden

Wat de prijsvooruitzichten betreft, heeft Bitcoin boven de $ 25.000 gehouden en momenteel boven de $ 26.200, terwijl Ethereum $ 1.800 opnieuw wil testen terwijl bulls proberen te stabiliseren na de uitverkoop van vorige week. Het is een bredere marktveerkracht met een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 1,11 biljoen en een stijging van 1,7% in de afgelopen 24 uur.

Kijkend naar de prijs van Litecoin, zien we dat deze dinsdagochtend in de buurt van $79 handelde, een stijging van 4% in de afgelopen 24 uur. De prijs van XRP ligt boven de $0,53, ongeveer +3%. Beide munten hebben belangrijke gebeurtenissen aan de horizon die een aanzienlijke impact kunnen hebben op de richting van hun respectieve markten.

Litecoin komt steeds dichter bij zijn halveringsset voor augustus en het onmiddellijke kortetermijndoel is de $100. Een rally na de halvering in een nieuwe bullmarkt zou ertoe kunnen leiden dat de LTC-stieren mikken op all-time highs.

Ondertussen is de XRP-gemeenschap optimistisch over een rechterlijke uitspraak in de zaak tussen SEC en Ripple Labs. Ripple is het blockchain-bedrijf dat de XRP-cryptocurrency heeft gemaakt, waarvan de SEC beweert dat het een beveiliging is.

1686653313800-ba979517-8741-4061-94c6-de2b0904a1b1 XRP-prijs op de daggrafiek. Bron: TradingView De “Hinman-bestanden” hebben betrekking op een toespraak die voormalig SEC-directeur William Hinman in 2018 hield en waarin hij leek te stellen dat Ethereum’s ETH geen beveiliging was.

Op dinsdag 13 juni 2023 worden de Hinman-dossiers vrijgegeven en Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, heeft een optimistische toon aangeslagen voorafgaand aan de uitspraak en zegt dat ze hier meer dan 18 maanden op hebben gewacht.

De documenten zijn de sleutel tot de verdediging van Ripple en als het zou winnen, zou het effect op cryptomarkten, regulering en prijs enorm kunnen zijn. XRP gericht op $ 1 zou stieren in staat stellen weerstandsniveaus te scouten naar het hoogste punt ooit van $ 3,40.

Waarom kijken investeerders naar de ASI-voorverkoop?

AltSignals is al een succesvol project, waarvan de handelssignalen momenteel meer dan 50.000 abonnees bedienen.

Die vooruitzichten suggereren dat de prijs van het token op de lange termijn een grotere waardering zou kunnen krijgen, aangezien de AI- boom van bedrijven zoals Nvidia naar crypto-gerelateerde projecten stroomt.

Met de roadmap die ontwikkelingsmijlpalen belicht, zoals een bèta-lancering voor ActualizeAI in de komende maanden, is het alleen waarschijnlijk dat aspecten zoals het noteren van ASI op belangrijke beurzen zoals Uniswap en top CEX’s en uitbreiding via OTC-partnerschappen kunnen helpen om de vraag naar ASI verder te stimuleren.

Als u meer wilt weten over AltSignals en het ASI-token, lees dan hun whitepaper .

AltSignals prijsvoorspelling

De prijs van ASI steeg van $ 0,012 tijdens de vorige fase naar $ 0,015. Het zal tijdens de verkoop blijven stijgen tot $ 0,02274, wat een korting van 51% op de aanbiedingsprijs suggereert. ASI zou zich dan kunnen richten op niveaus van onder meer $ 0,05 en $ 0,1 nadat het in 2023 de secundaire markten bereikt.

In 2024 zou de ASI-prijs naar nieuwe hoogtepunten kunnen kijken rond de psychologische $ 1.

Met name het maken van een prijsvoorspelling voor ASI is misschien niet eenvoudig, aangezien het nog steeds in de voorverkoop is. De marktomstandigheden kunnen ook voorspellingen ongeldig maken, vooral als de verwachte bullmarktcyclus niet plaatsvindt of als regelgeving en andere factoren een nieuwe dump katalyseren die crypto crasht.

Sources


Article information

Author: Christina Bean

Last Updated: 1697888882

Views: 720

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Christina Bean

Birthday: 1984-07-02

Address: 6372 Watson Shoal, East Michaelton, AR 56220

Phone: +4447186819378965

Job: Medical Doctor

Hobby: Singing, Running, Hiking, Yoga, Playing Guitar, Archery, Meditation

Introduction: My name is Christina Bean, I am a rare, treasured, vibrant, unyielding, audacious, enterprising, priceless person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.